Copyright 2011 - Sophia Vos

Home

Ik ben Sophia Vos, 28 jaar. Geboren en getogen te Katwijk, Zuid Holland. Inmiddels al een aantal jaar werkzaam op een Internetbureau als Copywriter en communicatie medewerker. Maar het liefst zou ik natuurlijk van mijn hobby mijn vak maken.

Portret tekeningen van (huis)dieren en mensen

Als fervent dierenliefhebber teken ik graag honden, paarden en wildlife. Portretten van mensen behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Het gaat mij er niet alleen om een foto zo gedetailleerd mogelijk na te bootsen. Ik probeer zo goed mogelijk de emotie en het karakter van het dier of de persoon vast te leggen. Net even iets verder kijken dan een momentopname dus...

Materialen en technieken

Portretten teken ik voornamelijk met grafietpotlood, pastel krijtjes en pastel potlood en (getint) houtskool. Daarnaast werk ik ook met Acryl, Olieverf en Aquarel. Alle pastel en houtskool tekeningen worden na afronding gefixeerd zodat de tekening goed aan het papier hecht.

Voorbeelden

Op deze site vind u enkele voorbeelden van mijn werk. Omdat ik in het verleden veel in opdracht heb gemaakt, of kado heb gedaan, zijn de voorbeelden op deze site vrij beperkt. Ik verwacht deze de komende weken verder uit te breiden met nieuw werk.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij